#fotoponsel Piyé to ki? Karet ge nguncir rambutku kok ge naleni bungkus brambang goreng? Duh...

#fotoponsel Piyé to ki? Karet ge nguncir rambutku kok ge naleni bungkus brambang goreng? Duh...

http://ift.tt/1Xj6WF7

Powered by Blogger.